Navegant per la Xarxa.

24 agost 2016
Category General
24 agost 2016, Comments 0

La Festa de la Sal de l’Escala, està inclosa en el Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya. Aquest reconeixement premia la implicació de la gent del poble en el seu patrimoni històric material i immaterial. I com diuen “si no ets a internet no existeixes”, la nostra obligació es donar a conèixer a tot el món aquesta gran festa fent servir les xarxes i d’això els nostre mariners en saben un niu però ens cal la vostra ajuda.

Hem creat una plana web que s’adapta a qualsevol dispositiu, sigui ordinador, portàtil, tablet, smartphone i el que surti més endavant. En el seu blog anirem penjant notícies i novetats.

Podeu accedir des de qualsevol navegador a l’adreça www.festadelasal.cat.

Tenim presència a les principals xarxes socials.

A Facebook hem creat una plana que podeu accedir i posar un m’agrada i, si us plau recomanar-la a tots els contactes, que segur en teniu molts. Els  encantarà tenir coneixement de la nostra activitat. Podeu accedir buscant Festa de la Sal des de dins el facebook o anant directament a través d’aquesta URL

http://www.facebook.com/festadelasal

També piulem, som a twitter , ja ens esteu buscant i seguint. El nostre usuari es @festadelasal . Pels que sou més de mar us podem dir que és com el corn marí, però aquí hi ha hashtags i l’oficial serà #festadelasal, així doncs a piular , retuitejar-nos i seguir-nos.

Com tots sabeu l’escenificació dels oficis mariners i tota la festa permet realitzar fotografies de gran impacte, i és per això que també ens trobareu a Instagram , igual que twitter el nostre usuari es @festadelasal i els hashtag oficial serà #festadelasal. Volem que us convertiu en els nostre reporters i que, any rere any, deixeu constància gràfica de la nostra festa i ens etiqueteu per així poder-nos veure el llarg de l’any.

Tenim la gran sort de poder gaudir de bancs fotogràfics que amics i incondicionals de la festa cada any ens fan arribar. Perquè tots podeu gaudir d’aquestes galeries les anirem penjant al Flickr. Tot i que a la web ja teniu tant a la part superior com en el peu de plana les icones de les xarxes socials, on tenim presència i podeu accedir directament. Us deixem el link directe del flickr.

http://www.flickr.com/photos/143026964@N05

Molt important.

En el facebook hem creat un esdeveniment, si us plau convideu a tots els coneguts i feu difusió de la nostra festa, sou els nostre millors ambaixadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *